Waarom kies je voor Millboard?


Kwaliteit, luxe en duurzaamheid. Dat is waar Millboard voor staat. Wil je jouw buitenomgeving mooier maken met de schoonheid van de natuur, maar met de prestaties van hedendaagse duurzame buitenvloeren en gevelbekleding? Dat kan, met Millboard. Millboard is zo ontworpen en gemaakt om jou de ultieme mix van prestaties en blijvende natuurlijke schoonheid te geven.


Luxe vlonder dakterras
Millboard smoked oak dakterras Dakterras met Millboard Smoked Oak vlonderplanken

Hét alternatief voor hardhout en composietMillboard is een prachtig duurzaam merk uit de UK. Zij maken, zoals zij zelf zeggen; Premium Outdoor Flooring and Cladding. De natuurgetrouwe echtheid van de planken is echt bijzonder te noemen. Op zijn Nederlands gezegd zijn het houtvrije vlonderplanken en gevelbekleding gemaakt met een basis van klaksteenpoeder, geschikt voor (dak-) terrassen, zwembaden, wellness, galerij- en balkonvloeren, bruggen en vele andere toepassingen, Daarom kies je voor Millboard.

Unieke eigenschappen

Vraag vandaag nog vrijblijvend samples aan en breng jouw project tot leven. Zo kun je thuis rustig bekijken welke Millboard kleuren en structuren het beste bij jouw wensen en project passen. Wacht niet langer en ervaar zelf de schoonheid en kwaliteit van Millboard.

Anti slip
Splintervrij
UV & weerbestendig
Vlekbestendig
Onderhoudsarm
Anti alg
“Lost-head” -effect
Lage co2-footprint
Trekt niet krom, rot niet