Hét alternatief voor hardhout, bamboe en composiet.

Dat is Millboard, de natuurlijke warme uitstraling van hout maar zonder de nadelige eigenschappen. Een mooi houten terras is prachtig maar een houten terras heeft eigenschappen die niet ideaal zijn voor buitenvloeren en vlonders.

De meeste reguliere houten buitenvloeren en composiet vlonders vervormen, barsten, gaan splinteren, worden glad en verkleuren na verloop van tijd. Ook hebben deze buitenvloeren en vlonders veel onderhoud nodig.

Waarom je voor Millboard kiest?

Deze problemen en ongemakken zijn met Millboard opgelost. Met Millboard kunt u genieten van een terras met de warme uitstraling van een houten terras maar dan zonder de nadelige eigenschappen van hout.

Millboard heeft de uitstraling van echt hout maar is volledig houtvrij.

Duurzaam

Millboard is het eerste premium outdoor flooring bedrijf ter wereld die haar CO-2 footprint onafhankelijk heeft laten verifiëren. Het is tevens UKAS geaccrediteerd aan de internationale norm ISO 14064-1 Verified Carbon Footprint Assurance Mark. Voor Millboard zijn geen bomen gekapt in het regenwoud en varen er geen vervuilende zeeschepen over de oceanen. Millboard komt uit Engeland en is gemiddeld 50% lichter dan hout.

Gratis sample aanvragen

Enhanced Grain

De Enhanced Grain-collectie is gemaakt van glad hout voor een gestructureerde look en feel met subtiele nuances die alleen natuurlijk hout kan geven..
null

Antique Oak

null

Brushed Basalt

null

Burnt Cedar

null

Golden Oak

Millboard Jarrah

Jarrah

null

Limed Oak

null

Smoked Oak

null

Coppered Oak

Weathered Oak

Prachtig verouderd maar toch volkomen tijdloos. De Weathered Oak-collectie is gevormd van 100 jaar oud verweerd eikenhout. Hierdoor ontstaat het mooie kenmerkende versleten uiterlijk.
null

Vintage

null

Driftwood

null

Emberred

Gratis sample aanvragen

Hulp & Advies

Millboard Prijzen

Prijsindicatie