De officiële importeur van Millboard voor Nederland.

 

Wooddeck is de officiële importeur van Millboard voor heel Nederland. Hierbij werken wij samen met een zorgvuldig gekozen netwerk van goedgekeurde voorschrijvers en wederverkopers in het Nederland. Zij zijn speciaal gekozen vanwege hun kennis van Millboard en hun uitstekende service aan onze klanten.

Wij werken nauw samen met de volgende type partners.

Hoveniers en groenbedrijven, tuinarchitecten, architecten en designers, mediapartners, zwembadbouwers, gallerij- en bruggenbouwers, gemeentes en overheden, spa & wellnessbouwers, duurzame specialisten & interieurbouwbedrijven.

Wij zijn meer dan alleen een importeur.

Wij bieden onze partners veel support op het gebied van sales en installatie over Millboard producten. Tevens beschikken wij over veel technische informatie voor architecten en designers. Samenwerken en kennis delen zijn sleutelwoorden die leiden tot een mooi en duurzaam eindresultaat.

Samenwerken?

Als trots en officieel importeur van Millboard zijn wij altijd op zoek naar voorschrijvers en wederverkopers die Millboard op de markt willen brengen.

Wij bieden onze partners ondersteuning bij de verkoop, technische adviezen, scherpe inkoop prijzen en ondersteuning bij after sales.

Wij zoeken partners die duurzaamheid belangrijk vinden, affiniteit hebben met buitenvloeren en servicegericht en klantvriendelijk zijn

Contact opnemen