Limed Oak

Shadow Line+

Limed Oak

Golden Oak


De natuurlijke, warme tinten van Antique Oak lijken op de tonen van tropisch hardhout en het uiterlijk doet denken aan mooi verouderde vloeren.

Antique Oak heeft meer toonvariatie per individuele plank dan alle andere kleuren in het Millboard-assortiment, wat zorgt voor een mooie en organische uitstraling.

Specificaties

De Enhanced Grain-collectie is gemaakt van glad hout voor een gestructureerde look en feel met subtiele nuances die alleen natuurlijk hout kan geven.

Afmetingen: 3600 x 200 x 18 mm
Oppervlakte: 1.53 planken per m2
Gewicht: 8.3 kg per plank

Vraag een
sample aan

Antislip
Splintervrij
UV & weerbestandig
Vlekbestendig
Onderhoudsarm
Anti alg
“Lost-head” -effect
Lage co2-footprint
Trekt niet krom, rot niet

Veelgestelde vragen


Millboard is een terrasplanken-fabrikant uit de UK met duurzaamheid hoog in het vaandel.
Millboard is nagenoeg onderhoudsvrij, heeft een erg lange levensduur en is daarmee hét alternatief voor hardhout, hout-composiet, bamboe en andere soorten terrasplanken. Uniek om haar natuurlijke echtheid, uniek om haar vele duurzame eigenschappen.

Meer informatie over de eigenschappen van Millboard

Millboard-terrasplanken zijn uiterst veelzijdig en kunnen in praktisch elke buitenruimte worden gebruikt voor het verbeteren van terrassen, balkons, (dak-) tuinen, promenades, bruggen, pontons, zitplaatsen, trappen, plantenbakken, wellness, zwembaden en meer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Click “Forgot password” from the login page or “Change password” from your profile page. A reset link will be emailed to you.

Yes! Send us a message and we’ll process your request no questions asked.

Wooddeck is officieel importeur van Millboard – Premium Outdoor Flooring. Samen met onze geselecteerde partners brengen wij Millboard op de markt. Wij zetten ons samen met onze partners in voor een duurzaam en milieuvriendelijk buitenleven. Live Life Outside!

Yes! Send us a message and we’ll process your request no questions asked.