Buitenvloer in poolhouse tuin


Luxe en ontspanning, omringd door een ruime tuin met een schitterend zwembad en een prachtig poolhouse. Dit buitengewone project toont een ruim vlonderterras, gemaakt van Millboard vlonderplanken in de warme bruine kleur Coppered Oak.

Millboard zwembadvlonder Coppered Oak
Millvoard vlonder in poolhouse Vlonderterras bij zwembad Millboard

Luxueus comfort rondom het zwembad


Deze luxueuze tuin met zwembad en poolhouse straalt ongeëvenaarde elegantie uit. Het ruime vlonderterras rondom het zwembad en in het poolhouse is vervaardigd van duurzame Millboard vlonderplanken in de warme bruine kleur Coppered Oak. Deze planken voegen niet alleen warmte en verfijning toe aan de omgeving, maar zijn ook bestand tegen zwembadwater, diverse weersomstandigheden en intensief gebruik.

Bovendien bieden ze uitstekende antislip-eigenschappen, zelfs in natte omstandigheden, en blijven ze koeler dan tegels, waardoor je altijd comfortabel met blote voeten over het terras kunt lopen. Ontspan bij het zwembad, geniet van de zon op het vlonderterras en laat je inspireren om je eigen luxe zwembadomgeving te creëren, omringd door de natuurlijke schoonheid van Coppered Oak.

Millboard terras in luxe tuin