Hét alternatief voor
hardhout, bamboe
en composiet.

Anti slip

Splintervrij

UV & weerbestendig

Vlekbestendig

Onderhoudsarm

Anti alg

“Lost-head” -effect

Lage CO2-footprint

Trekt niet krom, rot niet

Enhanced Grain

Het subtiele nerfpatroon kenmerkt deze collectie. Deze terrasplanken bootsen perfect de tijdloze klassieke terrasplank na die tijdloos is en zowel bij moderne als landelijke ontwerpen past.

Afmetingen: 3600 x 176 x 32mm

Antique Oak Ashwood Ashwood Ebony Grey Coppered Oak Coppered Oak Golden Oak Golden Oak Limed Oak Limed Oak Smoked Oak Smoked Oak Millboard Burnt Cedar Burnt Cedar Millboard Brushed Basalt Brushed Basalt Millboard Jarrah Jarrah Millboard sample Gratis samples aanvragen

Enhanced Grain SB

Deze slanke 2-in-1 plank combineert een terrasplank met randafwerking in één, met een natuurlijk nerfpatroon aan de bovenkant en aan één zijkant.

Afmetingen: 3600 x 126 x 32mm

Antique Oak SB Ashwood SB Ebony Grey SB Coppered Oak SB Coppered Oak SB Golden Oak SB Golden Oak SB Millboard Burnt Cedar SB Burnt Cedar SB Millboard Smoked Oak SB Smoked Oak SB Limed Oak SB Brushed Basalt SB Millboard sample Gratis samples aanvragen

Weathered Oak

De robuuste structuur maakt deze planken uniek. De uitstraling doet denken aan oude verweerde planken met een diepe nerfstructuur, die met de hand is nabewerkt voor een extra natuurgetrouwe look.

Afmetingen: 3600 x 200 x 32mm

Millboard Weathered Oak Driftwood Driftwood Millboard Weathered Oak Embered Embered Millboard Vintage Vintage Millboard sample Gratis samples aanvragen

Inspiratie

Waarom kies je
voor Millboard?

Jij kunt jouw buitenomgeving mooier maken met de schoonheid van de natuur, maar met de prestaties van hedendaagse duurzame buitenvloeren en gevelbekleding. Millboard is zo ontworpen en gemaakt om jou de ultieme mix van prestaties en blijvende natuurlijke schoonheid te geven.

Millboard heeft de uitstraling van echt hout maar is volledig houtvrij.

Duurzaam

Millboard is het eerste premium outdoor flooring bedrijf ter wereld die haar CO-2 footprint onafhankelijk heeft laten verifiëren. Het is tevens UKAS geaccrediteerd aan de internationale norm ISO 14064-1 Verified Carbon Footprint Assurance Mark. Voor Millboard zijn geen bomen gekapt. Millboard wordt in Engeland geproduceerd en is gemiddeld 50% lichter dan hout.

Veelgestelde vragen


Millboard is een toonaangevend merk op het gebied van hoogwaardige buitenvloeren en gevelbekleding. Het is een duurzaam alternatief voor hardhout en conventioneel composiet, dat er niet alleen uitziet en aanvoelt als echt hout, maar ook veel voordelen biedt. Millboard buitenvloeren zijn vervaardigd uit een unieke mix van polyurethaan, minerale vezels en de Lastane® toplaag wat resulteert in een vloer die niet alleen sterk en duurzaam is, maar ook slipvast en onderhoudsvriendelijk.

Daarnaast biedt Millboard gevelbekleding een duurzaam en onderhoudsarm alternatief voor traditionele houten gevelbekleding. Het merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit, duurzaamheid en natuurlijke uitstraling, waardoor het de ideale keuze is voor elk buitenproject.

Millboard buitenvloeren zijn geschikt voor een breed scala aan buitenprojecten, waaronder terrassen, balkons, veranda’s, steigers, vlonderpaden, dakterrassen, trappen en zwembadvlonders/zwembadranden. Met een reeks natuurlijk ogende kleuren en texturen bieden onze duurzame materialen een alternatief voor houten en conventionele composietvloeren. Onze slipvaste en onderhoudsarme materialen zijn bestand tegen vocht, vuil, algengroei, vlekken, krassen en slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor buitenruimtes die intensief worden gebruikt.

Naast buitenvloeren biedt Millboard ook gevelbekleding die zorgt voor een stijlvolle en duurzame afwerking van je woning of bedrijfspand. Onze gevelbekleding is beschikbaar in diverse afwerkingen en kleuren, en biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud en blijft je gevel er jarenlang prachtig uitzien.

Ontdek onze inspiratieprojecten en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van Millboard buitenvloeren en gevelbekleding.

Ontdek de buitengewone schoonheid van Millboard buitenvloeren en gevelbekleding in onze showroom!

Maak een afspraak en ervaar de hoogwaardige kwaliteit, unieke uitstraling en duurzaamheid van onze producten. Vanaf het moment dat je binnenstapt, word je overweldigd door de verschillende showtuinen en inspirerende oplossingen op het gebied van buitenleven. Ons team staat klaar om je te helpen de perfecte oplossing te vinden voor jouw buitenruimte. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek waarom Millboard de beste keuze is voor buitenvloeren en gevelbekleding van het hoogste niveau.

Je bent van harte welkom aan de Spechthorstdwarsweg 11 in het Twentse dorpje Goor.

*Op dit moment zijn we ons experiance center aan het verbouwen, de mogelijkheden voor een bezoek zijn op dit moment beperkt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Millboard wordt aangeboden via een zorgvuldig gekozen netwerk van goedgekeurde voorschrijvers, installateurs en dealers in Nederland. Ontdek waarom Millboard de beste keuze is voor hoogwaardige en duurzame buitenvloeren en gevelbekleding. Bezoek een van onze deskundige dealers in Nederland voor de juiste informatie en prijzen. Met hun kennis en ervaring weten zij jouw project tot leven te brengen.

Wooddeck is de enige officieel geautoriseerde distributeur van Millboard voor Nederland.

Samen met onze geselecteerde partners brengen wij hoogwaardige buitenvloeren en gevelbekleding van het merk Millboard op de markt in Nederland. Onze focus ligt op het bieden van duurzame en hoogwaardige oplossingen voor elk type buitenproject. Bij Wooddeck streven we naar klanttevredenheid en bieden we deskundig advies, ondersteuning en installatie-instructies voor alle Millboard producten die we aanbieden.

Alle aanbieders van Millboard producten in Nederland zijn (in)direct partners van Wooddeck.

Ja natuurlijk!

Wil je ervaren hoe Millboard planken er in het echt uitzien en aanvoelen?

Vraag dan nu kosteloos 3 samples aan via onze website! Het is heel gemakkelijk en snel. Ontvang de samples binnen slechts twee werkdagen bij jou thuis. Zo kun je rustig en op je gemak de verschillende kleuren en afwerkingen bekijken en vergelijken.