De perfecte randafwerking


Voorzien van natuurlijke houtnerfstructuur. Speciaal ontworpen om weerstand te bieden tegen slijtageplekken, beschikbaar in alle Millboard kleuren.


Luxe vlonder dakterras

Bullnose Board (plank met afgeronde kant)Deze 150 mm-plank heeft een Bullnose profiel aan één kant voor een stijlvolle afwerking, zonder dat je een separate randafwerking nodig bent. Het opent een geheel nieuw scala aan mogelijkheden, van indirecte ledverlichting tot afwerking voor plantenbakken en zitplaatsen. Tevens biedt het een veel grotere stabiliteit en eenvoudigere installatie op bijvoorbeeld traptreden en andere type randen.

Afmetingen: 150 x 3600 x 32mm
Gewicht: 9.3kg

Smoked Oak vlonderterras

Bullnose Edging Flexible (buigbaar randprofiel)Uniek voor Millboard zijn de Bullnose profielen. De speciale flexibele randen zijn gemakkelijk rond te buigen voor een echt onderscheidende ronde afwerking.

Afmetingen: 50 x 2400 x 32mm per plank
Gewicht: 5.3 kg per plank

Smoked Oak vlonderterras

Square Edging Flexible (buigbaar randprofiel)Met de flexibele vierkante rand maak je de perfecte randafwerking voor jouw Millboard project. Millboard continueert hiermee de mooie houtnerf verder rondom met het randprofiel. De mooie authentieke hout-look blijft dan perfect behouden.

Afmetingen: 50 x 2400 x 32mm
Gewicht: 5.3.9kg

Smoked Oak vlonderterras

Fascia Board (kantplank)Met de Edging en Fascia maak je de perfecte randafwerking voor jouw Millboard project. Millboard continueert hiermee de mooie houtnerf verder rondom met het randprofiel. De mooie authentieke hout-look blijft dan perfect behouden. Met de Fascia maak je jouw project af. Het is de perfecte aanvulling en afwerking voor elk project.

Afmetingen: 146 x 3600 x 16mm
Gewicht: 6.1kg