Beschrijving van de afbeelding

Randafwerking

Product Afbeelding

Bullnose Board (plank met afgeronde kant)

Deze 150 mm-plank heeft een Bullnose profiel aan één kant voor een stijlvolle afwerking, zonder dat je een separate randafwerking nodig bent. Het opent een geheel nieuw scala aan mogelijkheden, van indirecte ledverlichting tot afwerking voor plantenbakken en zitplaatsen. Tevens biedt het een veel grotere stabiliteit en eenvoudigere installatie op bijvoorbeeld traptreden en andere type randen.

Productcode

MEBB360

Afmeting (mm)

3600 x 150 x 32

Verpakt

Per 10 stuks

Kleuren

Alle Millboard kleuren

Adviesprijs

€150 – €160 per stuk

Product Afbeelding

Bullnose Edging Flexible (buigbaar randprofiel)

Uniek voor Millboard zijn de Bullnose profielen. De speciale flexibele randen zijn gemakkelijk rond te buigen voor een echt onderscheidende ronde afwerking.

Productcode

MEBF50

Afmeting (mm)

2400 x 50 x 32

Verpakking

Per 4 stuks

Kleuren

Alle Millboard kleuren

Adviesprijs

€110 – €117 per stuk

Product Afbeelding

Fascia Board (kantplank)

Ontdek de Fascia Board kantplanken collectie. Deze past perfect bij Millboard terrasplanken en randen, en zorgt ervoor dat het onderframe uit het zicht blijft. Hierdoor ziet je terras er strak uit. Deze dunne planken zijn veelzijdig: je kunt ze niet alleen gebruiken voor je terras of zwembadrand maar ook als gevelbekleding.

Productcode

MFN360

Afmeting (mm)

2400 x 50 x 32

Verpakt

Per 10 stuks

Kleuren

Alle Millboard kleuren

Adviesprijs

€110 – €117 per stuk

Product Afbeelding

Square Edging Flexible (buigbaar randprofiel)

Met de flexibele vierkante rand maak je de perfecte randafwerking voor jouw Millboard project. Millboard continueert hiermee het mooie nerfpatroon verder rondom met het randprofiel. De mooie authentieke look blijft dan perfect behouden.

Productcode

MEUN24

Afmeting (mm)

2400 x 50 x 32

Verpakt

Per 4 stuks

Kleuren

Alle Millboard kleuren

Adviesprijs

€110 – €117 per stuk

Product Afbeelding

Enhanced Grain SB

Deze slanke 2-in-1 plank combineert een terrasplank met randafwerking in een, met een natuurlijk nerfpatroon aan de bovenkant en een zijkant. Hierdoor is de plank te gebruiken als vlonderplank en ook als randafwerking.

Productcode

MDE126

Afmeting (mm)

3600 x 126 x 32

Verpakt

Per 80 stuks

Kleuren

9 Millboard kleuren

Adviesprijs

€124 – €133 per stuk

Veelgestelde vragen


Millboard is een toonaangevend merk op het gebied van hoogwaardige buitenvloeren en gevelbekleding. Het is een duurzaam alternatief voor hardhout en conventioneel composiet, dat er niet alleen uitziet en aanvoelt als echt hout, maar ook veel voordelen biedt. Millboard buitenvloeren zijn vervaardigd uit een unieke mix van polyurethaan, minerale vezels en de Lastane® toplaag wat resulteert in een vloer die niet alleen sterk en duurzaam is, maar ook slipvast en onderhoudsvriendelijk.

Daarnaast biedt Millboard gevelbekleding een duurzaam en onderhoudsarm alternatief voor traditionele houten gevelbekleding. Het merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit, duurzaamheid en natuurlijke uitstraling, waardoor het de ideale keuze is voor elk buitenproject.

Millboard buitenvloeren zijn geschikt voor een breed scala aan buitenprojecten, waaronder terrassen, balkons, veranda’s, steigers, vlonderpaden, dakterrassen, trappen en zwembadvlonders/zwembadranden. Met een reeks natuurlijk ogende kleuren en texturen bieden onze duurzame materialen een alternatief voor houten en conventionele composietvloeren. Onze slipvaste en onderhoudsarme materialen zijn bestand tegen vocht, vuil, algengroei, vlekken, krassen en slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor buitenruimtes die intensief worden gebruikt.

Naast buitenvloeren biedt Millboard ook gevelbekleding die zorgt voor een stijlvolle en duurzame afwerking van je woning of bedrijfspand. Onze gevelbekleding is beschikbaar in diverse afwerkingen en kleuren, en biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud en blijft je gevel er jarenlang prachtig uitzien.

Ontdek onze inspiratieprojecten en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van Millboard buitenvloeren en gevelbekleding.

Ontdek de buitengewone schoonheid van Millboard buitenvloeren en gevelbekleding in onze showroom!

Maak een afspraak en ervaar de hoogwaardige kwaliteit, unieke uitstraling en duurzaamheid van onze producten. Vanaf het moment dat je binnenstapt, word je overweldigd door de verschillende showtuinen en inspirerende oplossingen op het gebied van buitenleven. Ons team staat klaar om je te helpen de perfecte oplossing te vinden voor jouw buitenruimte. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek waarom Millboard de beste keuze is voor buitenvloeren en gevelbekleding van het hoogste niveau.

Je bent van harte welkom aan de Spechthorstdwarsweg 11 in het Twentse dorpje Goor.

*Op dit moment zijn we ons experiance center aan het verbouwen, de mogelijkheden voor een bezoek zijn op dit moment beperkt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Millboard wordt aangeboden via een zorgvuldig gekozen netwerk van goedgekeurde voorschrijvers, installateurs en dealers in Nederland. Ontdek waarom Millboard de beste keuze is voor hoogwaardige en duurzame buitenvloeren en gevelbekleding. Bezoek een van onze deskundige dealers in Nederland voor de juiste informatie en prijzen. Met hun kennis en ervaring weten zij jouw project tot leven te brengen.

Wooddeck is de enige officieel geautoriseerde distributeur van Millboard voor Nederland.

Samen met onze geselecteerde partners brengen wij hoogwaardige buitenvloeren en gevelbekleding van het merk Millboard op de markt in Nederland. Onze focus ligt op het bieden van duurzame en hoogwaardige oplossingen voor elk type buitenproject. Bij Wooddeck streven we naar klanttevredenheid en bieden we deskundig advies, ondersteuning en installatie-instructies voor alle Millboard producten die we aanbieden.

Alle aanbieders van Millboard producten in Nederland zijn (in)direct partners van Wooddeck.

Ja natuurlijk!

Wil je ervaren hoe Millboard planken er in het echt uitzien en aanvoelen?

Vraag dan nu kosteloos 3 samples aan via onze website! Het is heel gemakkelijk en snel. Ontvang de samples binnen slechts twee werkdagen bij jou thuis. Zo kun je rustig en op je gemak de verschillende kleuren en afwerkingen bekijken en vergelijken.