Product Afbeelding

Durafix® schroeven

Met de speciale Durafix schroeven maak je de unieke verborgen bevestigingen, het zogenaamde “Lost Head-effect”. Tevens vergemakkelijkt het de installatie van Millboard. Voorboren, verzinken en klembevestigingen zijn niet nodig. Zodra de Durafix-schroef ongeveer 5 mm in de plank wordt geschroefd, sluit de speciale Lastane® toplaag van de plank zich weer en is de schroefkop nagenoeg verdwenen. Durafix-schroeven zijn gemaakt van roestvrij staal, hebben een zelf-borende punt en een zespunts Torx-kop. Bij elke doos schroeven zijn de schroefbitjes inbegrepen.

Durafix schroeven zijn verkrijgbaar in lengtes van 35mm, 40mm en 60mm.

Wil je weten welke lengte schroven geschikt is voor jouw project of heb je vragen over het bevestigen van Millboard? Neem contact op.

Productcode

FT-P-

Lengte (mm)

35, 45, 60, 90

Verpakking

Per doos

Gewicht

0,2 – 1,2

Adviesprijs

€18,00 – €86,50

Product Afbeelding

Onderliggers

Onze onderliggers zijn gemaakt van gerecycled kunststof en zijn de het perfecte onderconstructie voor Millboard buitenvloeren in alle weersomstandigheden. Het is een duurzame en praktische oplossing en vallen door de donkerbruine kleur niet op. Geen last van rotten, splijten of barsten.

Productcode

028

Afmeting (mm)

2800 x 80 x40

Verpakking

Per stuk

Gewicht

8,4

Adviesprijs

€29,00

Product Afbeelding

Touch Up coating

Perfect voor het afwerken van afgezaagde uiteinden en retoucheren. De Touch-up coating wordt geleverd in blikken van 500 ml, in een acht kleuren die overeen komen met de Millboard-collectie.

Productcode

AP500

Kleur

Alle kleuren

Verpakking

500 ml

Gewicht

0,7

Adviesprijs

€38,00 – €40,00

Product Afbeelding

Multispacer

De robuuste Millboard Multi-spacer is speciaal ontworpen om Millboard sneller en nauwkeuriger te kunnen bevestigen. De Millboard Multi-spacer een is nauwkeurige tool die je kunt gebruiken voor de vier populairste plank-afstanden.

Productcode

FP36P010

Plank-afstanden

3,4,5 en 6mm

Verpakking

Per 10 stuks

Gewicht

0,2

Adviesprijs

€23,00

Veelgestelde vragen


Millboard is een toonaangevend merk op het gebied van hoogwaardige buitenvloeren en gevelbekleding. Het is een duurzaam alternatief voor hardhout en conventioneel composiet, dat er niet alleen uitziet en aanvoelt als echt hout, maar ook veel voordelen biedt. Millboard buitenvloeren zijn vervaardigd uit een unieke mix van polyurethaan, minerale vezels en de Lastane® toplaag wat resulteert in een vloer die niet alleen sterk en duurzaam is, maar ook slipvast en onderhoudsvriendelijk.

Daarnaast biedt Millboard gevelbekleding een duurzaam en onderhoudsarm alternatief voor traditionele houten gevelbekleding. Het merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit, duurzaamheid en natuurlijke uitstraling, waardoor het de ideale keuze is voor elk buitenproject.

Millboard buitenvloeren zijn geschikt voor een breed scala aan buitenprojecten, waaronder terrassen, balkons, veranda’s, steigers, vlonderpaden, dakterrassen, trappen en zwembadvlonders/zwembadranden. Met een reeks natuurlijk ogende kleuren en texturen bieden onze duurzame materialen een alternatief voor houten en conventionele composietvloeren. Onze slipvaste en onderhoudsarme materialen zijn bestand tegen vocht, vuil, algengroei, vlekken, krassen en slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor buitenruimtes die intensief worden gebruikt.

Naast buitenvloeren biedt Millboard ook gevelbekleding die zorgt voor een stijlvolle en duurzame afwerking van je woning of bedrijfspand. Onze gevelbekleding is beschikbaar in diverse afwerkingen en kleuren, en biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud en blijft je gevel er jarenlang prachtig uitzien.

Ontdek onze inspiratieprojecten en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van Millboard buitenvloeren en gevelbekleding.

Ontdek de buitengewone schoonheid van Millboard buitenvloeren en gevelbekleding in onze showroom!

Maak een afspraak en ervaar de hoogwaardige kwaliteit, unieke uitstraling en duurzaamheid van onze producten. Vanaf het moment dat je binnenstapt, word je overweldigd door de verschillende showtuinen en inspirerende oplossingen op het gebied van buitenleven. Ons team staat klaar om je te helpen de perfecte oplossing te vinden voor jouw buitenruimte. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek waarom Millboard de beste keuze is voor buitenvloeren en gevelbekleding van het hoogste niveau.

Je bent van harte welkom aan de Spechthorstdwarsweg 11 in het Twentse dorpje Goor.

*Op dit moment zijn we ons experiance center aan het verbouwen, de mogelijkheden voor een bezoek zijn op dit moment beperkt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Millboard wordt aangeboden via een zorgvuldig gekozen netwerk van goedgekeurde voorschrijvers, installateurs en dealers in Nederland. Ontdek waarom Millboard de beste keuze is voor hoogwaardige en duurzame buitenvloeren en gevelbekleding. Bezoek een van onze deskundige dealers in Nederland voor de juiste informatie en prijzen. Met hun kennis en ervaring weten zij jouw project tot leven te brengen.

Wooddeck is de enige officieel geautoriseerde distributeur van Millboard voor Nederland.

Samen met onze geselecteerde partners brengen wij hoogwaardige buitenvloeren en gevelbekleding van het merk Millboard op de markt in Nederland. Onze focus ligt op het bieden van duurzame en hoogwaardige oplossingen voor elk type buitenproject. Bij Wooddeck streven we naar klanttevredenheid en bieden we deskundig advies, ondersteuning en installatie-instructies voor alle Millboard producten die we aanbieden.

Alle aanbieders van Millboard producten in Nederland zijn (in)direct partners van Wooddeck.

Ja natuurlijk!

Wil je ervaren hoe Millboard planken er in het echt uitzien en aanvoelen?

Vraag dan nu kosteloos 3 samples aan via onze website! Het is heel gemakkelijk en snel. Ontvang de samples binnen slechts twee werkdagen bij jou thuis. Zo kun je rustig en op je gemak de verschillende kleuren en afwerkingen bekijken en vergelijken.