Toebehoren


Ervaar de tijdloze allure van Millboard Smoked Oak vlonderplanken, een verfijnde keuze voor het creëren van een luxueuze buitenruimte.

Beschrijvende tekst van de foto

Millboard bevestigen met Durafix® schroeven


Met de speciale Durafix schroeven maak je unieke, verborgen terrasbevestigingen, het zogenaamde “Lost Head-effect”. Tevens vergemakkelijkt het de installatie van Millboard. Voorboren, verzinken en klembevestigingen zijn niet nodig. Zodra de Durafix-schroef ongeveer 5 mm in de plank wordt geschroefd, sluit de speciale Lastane® toplaag van de plank zich weer en is de schroefkop nagenoeg verdwenen. Durafix-schroeven zijn gemaakt van roestvrij staal, hebben een zelf-borende punt en een zespunts Torx-kop. Bij elke doos schroeven zijn de schroefbitjes inbegrepen.

Durafix schroeven zijn verkrijgbaar in lengtes van 35mm, 40mm en 60mm.

Wil je weten welke lengte geschikt is voor jouw project of heb je vragen over het bevestigen van Millboard?

Millboard terras in luxe tuin

Onderliggers


Onze onderliggers zijn het perfecte ondersteuningssysteem voor Millboard vloeren in alle weersomstandigheden. Het is een duurzame, slijtvaste en praktische oplossing voor vochtige ruimtes, zoals aanlegsteigers, visplatformen, zwembaden, dakterrassen en promenades. Rotten, splijten of barsten zijn verleden tijd.

Onderbalk massief bruin: 40 x 80 x 2800 mm

Al onze onderliggers zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Het levert niet alleen belangrijke milieuvoordelen, maar ook de garantie van een duurzame en superieure kwaliteit. Omdat het ondoordringbaar is voor water, zullen de onderliggers niet rotten, zwellen of splijten zoals hout. Hierdoor is het bijzonder geschikt in water- en/of vochtige omgevingen zoals steigers, visplatformen, dakterrassen en promenades. Een duurzame en onderhoudsvrije oplossing wordt hierdoor gegarandeerd.

Millboard terras in luxe tuin

Toch-up coating


Perfect voor het afwerken van afgezaagde uiteinden en retoucheren. De Touch-up coating wordt geleverd in blikken van 500 ml, in een acht kleuren die overeen komen met de Millboard-collectie.

Millboard terras in luxe tuin

Millboard nauwkeuriger bevestigen.


De robuuste Millboard Multi-spacer is speciaal ontworpen om Millboard sneller en nauwkeuriger te kunnen bevestigen. De ‘ Millboard Multi-spacer’ een is nauwkeurige tool die je kunt gebruiken voor de vier populairste plankafstanden.