Uniek vlonderpad


Stap binnen in een wereld van luxe en verfijning met dit prachtige vlonderpad, gemaakt van Millboard Vintage planken uit de Weathered Oak-collectie. Dit onderhoudsarme vlonderpad heeft een luxueuze uitstraling uit die naadloos aansluit bij de stijl van de tuin.

Millboard Vintage vlonderplanken
Vlonderterras Houtnerf Coppered Oak terras

Geen schroefgaatjes


Met zorg en precisie is dit vlonderpad aangelegd, resulterend in een hoogwaardig resultaat. De Millboard Vintage planken van dit vlonderpad zijn bevestigd met speciale durafix schroeven, die zichzelf verzinken onder de toplaag, waardoor de schroefgaten nauwelijks zichtbaar zijn.

Deze terrasplanken bieden niet alleen een luxueuze uitstraling, maar zijn een duurzaam alternatief voor traditionele houten vlonderplanken. Millboard vlonderplanken worden gemaakt op basis van klaksteenpoeder en bevatten geen hout. en gaan bovendien aanzienlijk langer mee dan conventionele vlonderterrassen.

Millboard terrasplanken Coppered Oak Millboard vlonder bubbelbad

Sfeervol en robuust


Het vlonderpad verbindt op elegante wijze de twee gedeeltes van deze luxueuze tuin. De warme, natuurlijke bruine kleur van dit vlonderpad, in combinatie met de subtiele buitenverlichting, zorgt ’s avonds voor een gezellige en aangename sfeer in deze ruime tuin. De diepe houtnerfstructuur van de planken draagt bij aan een robuuste uitstraling die nauwelijks te onderscheiden is van echte houten planken. Wil je zelf de kleur en structuur van deze planken ervaren? Vraag dan volledig vrijblijvend samples aan en laat je inspireren.

Millboard terras in luxe tuin
Coppered Oak dakterras Millboard
Coppered Oak dakterras Millboard