Vlonder met organische vormen


Aangebracht in een relatief kleine achtertuin. Deze prachtige vlonder is gemaakt van hoogwaardige Millboard vlonderplanken in de fraaie goud/gele kleur Golden Oak, afkomstig uit de Enhanced Grain collectie. De perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Millboard Vintage vlonderplanken
Vlonderterras Houtnerf Coppered Oak terras

Kleine tuin, groots effect


Het creëren van een meeslepende buitenruimte is mogelijk, zelfs in beperkte ruimtes. Dit project laat zien dat een kleine achtertuin kan worden omgetoverd tot een oase van schoonheid en rust. De organische vormen van de vlonder benutten elke centimeter van de beschikbare ruimte optimaal. De Millboard vlonderplanken in de prachtige goud/gele kleur Golden Oak voegen een warme en uitnodigende sfeer toe aan de tuin, terwijl ze tegelijkertijd duurzaam en onderhoudsarm zijn.

Deze planken uit de Enhanced Grain collectie van Millboard bieden een authentieke houtlook met een verfijnde afwerking, waardoor de vlonder een luxueuze uitstraling krijgt. Ervaar zelf de unieke harmonie tussen de organische vormen, de prachtige kleur en de verfijnde textuur van deze vlonder en laat je inspireren om het meeste uit jouw buitenruimte te halen.

Millboard terras in luxe tuin